В середине февраля мы планируем начать цикл юниорских турниров в Киеве. Напоминаю, что в турнире принимают участие те люди, которые еще не занимали призовых мест на серьезных турнирах.
Будем рады всем.
Спробую написати свій невеличкий відгук, як пасивного спостерігача.
Отже, в турнірі брало участь близько півсотні бійців в номінації "щит-меч" та трохи більше 20-ти в мечах. Думаю, не помилюся, якщо скажу, що рівень учасників турніру був якраз достатнім для того, щоб забезпечити гостру, інтригуючу, але не безплідну боротьбу для бійців нашої команди (нагадаю, що Аркону представляли Рум (Волков), U-olvar (Корольов), Лєна Степанчук, Nosferatu (Бойко) та Yudjin (Мазур Є.)).
Було дуже приємно, що всі наші хлопці в номінації "щит-меч" успішно пройшли відбіркові, особливий респект Yudjinу, у якого це був перший в житті турнір. Нажаль у плей-оф відзначився лише Рум якому, за перемогу в турнірі пропоную виголосити величезний респект і шалену честь та славу.
Трохи гірше пішли у нас справи в номінації "меч" (можливо варто задуматись над витривалістю), проте тут відзначилася Лєна. В надзвичайно гострій боротьбі, розривом в одне очко, Лєна перемогла Таню Козачок з Дніпропетровська. А від спостерігання динамічних та впертих атак Тані, у мене особисто, часом мурашки по шкірі пробігали. Тому - Лєна молодець!
Щодо організації турніру, то на мою думку, все пройшло вдало і вчасно.
Отже, підсумок виїзду команди:
Рум - чемпіон в щитах;
Yudjin - перший турнір та перші виграні бої;
U-olvar - перший виїзд;
Лєна - перший чоловічий турнір;
Nosferatu - перший турнір з новою зачіскою. Ну, і чудові результати у відбіркових в номінації "щит".
Всіх вітаю! Рум - ти наша гордість! Ми потужні!
Хотілося б почитати відгуки учасників.
Ну чё я могу сказать... В общем и целом, мне понравилось. Организация хорошая, теперь я знаю, как можно прогнать полсотни участников на одной ристалке за день :-) Молодёжь наша порадовала. Женя - без комментариев (в хорошем смысле); Ваня - стрижка определённо повлияла... в нужную сторону; Саша - первый блин не комом, вроде как (только ещё чтоб границы ристалища не терял); Лена - побила девочку
Желаю в дальнейшем лУчших результатов в "плей-офф".
Порадовала взаимопомощь в команде. Все друг другу помогали (за пределами ристалки :-)), что очень облегчало жизнь. И это правильно.
Организаторам - респект и уважуха :-) Всё было чётко.
Музычки не хватало... С музычкой - повеселее :-)
Так уж и быть, я тоже нафлудю имхой. Если в общем, то скорее да, чем нет. А из нет только отсутствие музыки и ристалки, более ощутимой чем две полоски скотча. Про бойцов - все молодцы...такой опыт на вес золота, как для меня. Рум выиграл - это хорошо, но юниором ему уже не быть - это плохо. Лене спасибо за бойцовский дух и лейкопластырь, Жене - за хорошие бои и шнурки, Ване - тоже самое, но без шнурков, зато со стрижкой, Оле - за советы, помощь и пряники. Себе спасибо за то, что уехал целым...частично. Всем спасибо за то, что помогали одеваться в сжатые сроки между боями и за недостающие части амуниции. От нас пахло командой и сплочённостью.
Цитата:
Повідомлення від U-olvar
Рум выиграл - это хорошо, но юниором ему уже не быть - это плохо.
Вітаю з перемогою!!! Рум помойму юніорскі вже не для тебе, хто тебе взагалі туда пустив, позаберав у дітей цукерки так сказати))).
Відповідь з форуму Айна-Бери (перша цитата з положення турніру, друга зі звіту про турнір):
-"В середине февраля мы планируем начать цикл юниорских турниров в Киеве. Напоминаю, что в турнире принимают участие те люди, которые еще не занимали призовых мест на серьезных турнирах.
Юниорский турнир."
-"Турнир стал уже международным! и в будущем уже не будет называться юниорским,
сохраняя свой старый формат - формат турнира "без звезд", турнира, в котором могут проверить свои силы
все начинающии и амбициозные бойцы!"
Всього з 55 бійців було 8 юніорів за віком.
Між іншим, Всеслав, ти і сам мігби там порубитися.